Cake DUO

Een zeer ervaren en allround duo

Een zeer ervaren en allround duo

Elk feest krijgt een uniek karakter en een persoonlijk tintje, dankzij de juiste interactie met het publiek en de persoonlijke tijd die Cakemusic neemt met elke opdrachtgever. Of het nu gaat om een receptie, dansavond, bruiloft, diner, bedrijfsopening, verjaardag of een andere gelegenheid waar live muziek gewenst is. Duo Cakemusic zorgt voor een passende omlijsting.

Met bakken aan ervaring op uiteenlopende feesten heeft dit duo door de jaren heen een zeer uitgebreid (inter)nationaal repertoire opgebouwd, met uitstapjes naar veel verschillende genres. Dus zeg maar gerust: van jong tot oud en voor ieder wat wils! Omdat ze naast de Gitaar, toetsen, trompet en saxofoon ook backing tracks gebruiken, zetten ze zonder problemen een geluid neer alsof er een volledige coverband op het podium staat te spelen.

Duo-Cakemusic heeft een veelzijdig repertoire in de vingers, wat zorgt voor een uiterst gevarieerde avond. Ze werken niet met vaste lijstjes, maar spelen in op het moment van de avond.

Het duo Cakemusic word gevormd door Ton Kerkhof & Han Koek. Hierbij is geen genre hen te gek, zodat u naast de top 40 en top 100 hits, tijdens een optreden bijvoorbeeld kunt worden meegesleept van een gezellige Duitse Bierstube naar een spetterend countryfestijn, om uiteindelijk via de Rock-‘n-roll in een polonaise in de Amsterdamse Jordaan uit te komen. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we op basis van uw wensen kunnen komen tot een voorstel voor een geslaagd evenement.

Over Ton – Ton staat bekend als een bijzonder veelzijdige gitarist!
Of hij nu rock, country, ballad, disco, jazz, of ‘roept u maar” speelt, in elke stijl speelt Ton een zeer passende gitaarpartij waarbij het spelplezier er vanaf straalt! Gitaar spelen en optreden is naast zijn passie ook zijn beroep. Wat is het toch mooi als je grote passie ook je beroep is!

In zijn bedrijf De Muziekbrouwerij geeft hij zijn passie ook vorm door middel van cd producties, composities en muzieklessen. Check hem voor meer info:  www.demuziekbrouwerij.nl


Smit en Hazes


Easy


Marco Borsato medley


Het dorp en swing Medley


Disco


Dansparty


Crooners


BeeGees